LØVETANNSBARN

 

LØVETANNSBARN

Løvetannsbarn er barn som vokser opp på tross av, og ikke på grunn av. Som vi vet vokser løvetannen opp til og med i sprekker i asfalten. Vi bærer alle med oss bagasje fra vårt liv, på godt og vondt. Men det er viktig å akseptere sin mengde bagasje, og tørre å sette den ifra seg innimellom. Jeg velger å tenke at alle mine opplevelser av alle slag har resultert i den jeg er idag. Og det må jeg se på som positivt :) 

Løvetannen er også en blomst, selv om det av og til kan være vanskelig å se denne blomsten som noe annet enn ugress. Jeg tror at vi alle kan ha godt av å åpne blikket litt og se oss godt rundt. Jeg vet at det finnes mange flotte blomster der ute som også trenger å bli sett og hørt :)

I samfunnet idag har vi så lett for å dømme. Vi setter mennesker i bås før de har den minste sjanse til å vise hvem de er. Jeg har alltid vært åpen som en bok, og klarer å snakke eller skrive meg igjennom ting. Men ikke alle kan det, og kanskje er det vi som må strekke ut en hånd og vise at vi er her. Og at vi lytter. Og at vi aksepterer folk for det de er. Kanskje kan nettopp du eller jeg da gjøre et annet menneskes dag bedre? 

Det var noen tanker fra meg denne kvelden :-) 

-Heidi

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Heidi Wang

Heidi Wang

46, Vestre Toten

Kategorier

Arkiv

hits